Billige Sko
Valutaer:
Denmark
  Log ind  |   Opret konto   |  
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur


Vi tilbyder hurtig levering til hele world.No salg skat, bedste service, Velkommen til at indsamle dette websted og fortælle dine venner og familie, glad shopping!

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, vil vi være glade for at acceptere en tilbagevenden.

Uvasket, ubrugte, eller defekte produkter købt fra vores online butik kan returneres til refusion eller ombytning inden 14 dage efter modtagelsen. Alle elementer tilbage til os skal være i oprindelige betingelser, dvs. ubrugte, uvasket, med alle tags vedlagt. Ellers elementer vil blive returneret til dig.

Return

Hvis du ikke er helt tilfreds, eller hvis der er en forskel med din ordre, bedes du opbevare al dokumentation og emballage og straks kontakte os ved at sende en e-mail eller i online. Vi vil så give dig yderligere instruktioner.

1. Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af os.

2. Hvis tilbagevendende pakke ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev leveret med, vil udgifterne til tilbehør og dele trækkes fra det samlede produkt pris og kan kun begrunde en delvis tilbagebetaling.

3. Hvis en eller anden grund, du har brug for at ændre størrelse, farve, eller tilbagebetaling er under på grund af "I modsætning til", er det prisen for levering vil blive fratrukket det samlede produkt pris.

Udveksling

1. Vi accepterer børser for en anden størrelse eller farve inden 15 dage den oprindelige dato for afsendelse af ordren. Kontakt os venligst med dit ordrenummer og vores kundeservice vil hjælpe dig. Hvis du gerne vil udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.

2. Du skal kontakte os før du returnerer varerne. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.

3. Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger for udveksling, vil du være ansvarlig for returportoen og for forsendelse og håndtering af skibsfarten de udvekslede elementer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender emner til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.